Gunnar Nybø ønsker velkommen til den 29. Bygg Reis Deg messen

Bygg Reis Deg banker på – 50 dager igjen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har til alle tider vært samlingspunktet for ansatte i byggenæringen. Enten du er ansvarlig for et byggeprosjekt, arkitekt, ingeniør, håndverker, produsent eller jobber i byggevarehandelen. Her møtes man for å gjøre seg kjent med de siste nye produkter og løsninger.

I år blir det en helt spesiell messe.

Store deler av landet har vært nedstengt i lange perioder og alle har måttet omstille seg og tilpasse seg en annerledes hverdag. For noen bransjer har det gått godt og for andre har det vært store utfordringer med å holde hjulene i gang. Det som er helt sikkert er at årets messe blir annerledes og at det er mange som ser frem til å møtes igjen – helt på ekte.

Heldigvis har vi i Bygg Reis Deg klart å holde oss i gang.

Vi har klart å holde hjulene i gang og er klare til å banke på med aktiviteter, konkurranser og innlegg som bidrar til økt kunnskapsdeling og konkurransekraft både for besøkende og utstillere.

Vår rolle er å belyse at det allerede finnes produkter og løsninger som kan bidra til en mer bærekraftig utvikling og ha en positiv effekt på klimaet.

Vår rolle er å fremme alle de gode produktnyhetene som kan bidra til økt kvalitet og holdbarhet for ethvert byggeprosjekt enten det er snakk om store bygg eller private boliger.

Vår rolle er å legge til rette for at de som ønsker å holde seg oppdatert møter de beste aktørene i vår næring, slik at vi sammen kan skape den mest verdifulle møteplassen i byggenæringen.

Nå er det bare 50 dager igjen til vi åpner dørene på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Vi håper vi ses og skal love å legge til rette for en Trygg Varemesse – vel møtt!

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.