VB07968-1440x810

Bygg Reis Deg åpner tidligere på hverdager

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg gjennomfører etter hver messe en analyse for å kunne forbedre messen fra gang til gang. Nå har vi konkludert med at åpningstidene skal justeres for neste messe.

Bygg Reis Deg har som mål å samle både fagpersoner og bygge interessert publikum, da sier det seg selv at vi alle helst skulle hatt åpent fra tidlig morgen til sent på kveld. Samtidig gjennomfører våre utstillere en rekke aktiviteter både i og utenfor åpningstid under messeperioden. Med andre ord er det ikke lett å imøtekomme alle ønsker å behov, men vi har konkludert med at vi må justere åpningstiden en time frem på hverdager.

Det innebærer at vi holder åpent onsdag, torsdag og fredag fra kl. 09.00 – 18.00 og kl. 10.00 – 18.00 på lørdag. Velkommen skal du være!

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.