VB07968-1440x810

Bygg Reis Deg åpner tidligere på hverdager

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg gjennomfører etter hver messe en analyse for å kunne forbedre messen fra gang til gang. Nå har vi konkludert med at åpningstidene skal justeres for neste messe.

Bygg Reis Deg har som mål å samle både fagpersoner og bygge interessert publikum, da sier det seg selv at vi alle helst skulle hatt åpent fra tidlig morgen til sent på kveld. Samtidig gjennomfører våre utstillere en rekke aktiviteter både i og utenfor åpningstid under messeperioden. Med andre ord er det ikke lett å imøtekomme alle ønsker å behov, men vi har konkludert med at vi må justere åpningstiden en time frem på hverdager.

Det innebærer at vi holder åpent onsdag, torsdag og fredag fra kl. 09.00 – 18.00 og kl. 10.00 – 18.00 på lørdag. Velkommen skal du være!

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.