VB07975-1440x810

Bygg Reis Deg 2021 fylles opp – 35% av arealet er solgt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Når man har deltatt på store idrettskonkurranser blir det ofte et antiklimaks når finalen er spilt. For oss i Bygg Reis Deg har vi enda ikke landet skikkelig før vi er på vei mot nye mål. Vi er glade for å registrere at 35% av arealet er solgt.


Jeg sammenligner ofte vår messe annethvert år med store idrettsmesterskap, som starter til en bestemt tid og stenger etter noen dager med topp prestasjoner. Derfor har det vært viktig for oss å forberede både oss selv og våre utstillere best mulig og være på tå hev når alt pågår. Vi må levere vår beste innsats og satse på at det holder til gode resultater.
I ukene etter årets messe har vi derfor både gjennomført en rekke analyser og evalueringer samtidig som vi har håndtert bestillingene som har tikket inn. Begge deler bekrefter at vi har oppnådd et godt resultat for årets messe og at det er mange fornøyde utstillere som vil være med videre (9 av 10 fikk kontakt med sine viktigste målgrupper) og besøkende som allerede gleder seg til neste messe i 2021. (88% hadde et godt eller svært godt inntrykk av messen 86% har sagt de vil komme tilbake).


I skrivende stund har vi mottatt bestillinger på mer enn 35% av arealet og over 100 utstillere er allerede i gang med planleggingen. Nå jobber vi med å plassere alle i forhold til ønsket størrelse, plassering og kategori.
Vi har besluttet å videreføre årets struktur og viderefører vår tanke om å gjenspeile byggeprosessen fra hall A til hall E. Dersom din bedrift allerede er sikker på å delta (3 av 4 har sagt de vil delta igjen) kan det være lurt å sende inn deres bestilling allerede i dag på vår påmeldingsmodul.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.