bygg reis deg messe

Bygg Reis Deg 2021 blir tidenes viktigste messe, 70% er solgt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Året 2020 kommer for evig og alltid til å bli stående som et av de mest utfordrende årene i norsk næringslivs historie. Selv om det fortsatt er mye usikkerhet rundt fremtiden har jeg tro på at vi har vært igjennom det verste og at vi nå har tilegnet oss den kunnskapen vi trenger for å unngå å måtte stenge ned landet på samme måte igjen.

Det bringer meg over til å se fremover. Se fremover mot neste års Bygg Reis Deg messe. For den blir faktisk en av de viktigste om ikke DEN viktigste messen i vår 66 år lange historie. Nå skal vi få fart på norsk industri og norsk byggenæring. Nå skal vi sørge for at de gode- og bærekraftige produktene og løsningene løftes frem. I motsetning til etter krigen da landet skulle bygges opp har vi et enormt mye bedre utgangspunkt. Vi er ressurssterke, har høy kompetanse i befolkningen og både myndighetene og folk flest har større kjøpekraft.

I 2020 har vi dessverre måttet avlyse en rekke fysiske møteplasser, men vi har lært oss å ta i bruk nye digitale verktøy og etablert nye måter å møtes på. Vi har klart oss gjennom krisen og ser at det er mulig å kombinere ulike alternative møteplasser men behovet og trangen etter igjen å møtes fysisk bare øker.

Behovet for å vise frem sine produkter og løsninger øker. Behovet for å møte sine kunder og nye potensielle kunder øker.

Nettopp derfor blir Bygg Reis Deg messen 2020 den viktigste messen i vår 66 år lange historie. Vi skal sørge for at vi legger til rette for at messen blir gjennomført i trygge rammer med fokus på smittevern og lav terskel for å skape gode dialoger. Vi skal sørge for at det faglige programmet blir av best mulig kvalitet og at det vil fenge samtlige verdiskapere i en byggeprosess. Vi skal sørge for at både forbrukere og profesjonelle «byggere» kan oppdatere sin kunnskap om hva de bør velge for at akkurat deres bygg blir av topp, bærekraftig kvalitet.

Skulle du være interessert i å stille ut på neste års messe er du derfor velkommen til å ta kontakt på salg@byggreisdeg.no. Selv om 70% av arealet allerede er bestilt og 2 av hallene begynner å fylles opp er det fortsatt mange muligheter til å delta.   

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.