Bygg Reis Deg 2019 bryter rekorder

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Så har vi nådd en ny milepæl. I forrige uke rundet vi 19.000 solgte kvadratmeter innendørs. Det blir ny rekord for Bygg Reis Deg på Lillestrøm. Vi jobber hver dag med å utvikle en miks av nyttige faglige innlegg og spennende utstillere som skal fylle byggenæringens viktigste møteplass i 2019. Når vi nå runder 19.000 kvm. inne er det en milepæl som inspirerer oss til å tenke fortsatt utvikling av denne for byggenæringen viktige utstillingsarenaen.
Vi ønsker å legge til rette for at alle som har noe å vise frem som kan bidra til en bærekraftig utvikling av en av de mest betydningsfulle næringene i Norge kan vise seg frem hos oss. Vi skulle gjerne hatt representanter fra alle de verdiskapende leddene i en byggeprosess slik at vi samlet kunne vise morgendagens arbeidstagere hvor spennende det er å jobbe i byggenæringen. I tillegg er det viktig å utvikle en utstilling som inspirerer alle de som jobber i denne næringen til å ta seg en etterutdanningsdag eller to i perioden 16-19 oktober.
Uansett er vi sikre på at vi kan presentere en utstilling som er nyttig for alle å legge en tur innom. Enten du er arkitekt, rådgiver, entreprenør eller jobber i andre sektorer er det nå minst 500 grunner til å besøke Bygg Reis Deg, messen med de beste rådgiverne.
Vi gleder oss over en rekordinteresse og er klare for å legge til rette for enda flere utstillere. Ta kontakt på salg@byggreisdeg.no dersom du ønsker en stand på årets utstilling.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.