Læring i arbeid. Foto: Bygg og Bevar

Bygg og Bevar satser på ungdommen på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hvordan skal man få unge håndverkere til å få øynene opp for tradisjonelle håndverksteknikker, verktøy og materialer? Kanskje kan de på Bygg reis deg hjelpe med å synliggjøre gleden av å ta vare på gamle hus til nye generasjoner med håndverkere.

De siste årene har Bygg og Bevar hatt stand på Bygg reis deg. Målgruppen har vært håndverkere som er interessert i og jobber med gamle hus, samt huseiere som ønsker hjelp og råd til å velge de rette løsningene for sitt hus. I år vil de imidlertid lage et todelt opplegg på stand. En av dagene vil bli rettet mot elever og lærere i håndverksfagene for å synliggjøre at det kan være lurt å satse på økt kompetanse på gamle hus og materialer.

Treseminaret 2019. Foto: Bygg og Bevar

I tillegg til medarbeiderne i Bygg og Bevar vil det være med dyktige håndverkere, rådgivere og elever som har spesialisert seg innen bygningsvern på standen deres. Sammen håper de på en nyttig og informativ stand som mange ønsker å besøke.

– Bygg Reis Deg skal bidra til å øke kunnskapen om norsk byggenæring, fremme alle som gjør en god jobb og ikke minst fremme hvilke yrkesgrupper som finnes i de ulike bransjene. Derfor er er vi svært glade for at flere av våre utstiller benytter seg av anledningen til å vise frem sitt yrke og skape yrkesstolthet for den kommende generasjonen, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.