Læring i arbeid. Foto: Bygg og Bevar

Bygg og Bevar satser på ungdommen på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hvordan skal man få unge håndverkere til å få øynene opp for tradisjonelle håndverksteknikker, verktøy og materialer? Kanskje kan de på Bygg reis deg hjelpe med å synliggjøre gleden av å ta vare på gamle hus til nye generasjoner med håndverkere.

De siste årene har Bygg og Bevar hatt stand på Bygg reis deg. Målgruppen har vært håndverkere som er interessert i og jobber med gamle hus, samt huseiere som ønsker hjelp og råd til å velge de rette løsningene for sitt hus. I år vil de imidlertid lage et todelt opplegg på stand. En av dagene vil bli rettet mot elever og lærere i håndverksfagene for å synliggjøre at det kan være lurt å satse på økt kompetanse på gamle hus og materialer.

Treseminaret 2019. Foto: Bygg og Bevar

I tillegg til medarbeiderne i Bygg og Bevar vil det være med dyktige håndverkere, rådgivere og elever som har spesialisert seg innen bygningsvern på standen deres. Sammen håper de på en nyttig og informativ stand som mange ønsker å besøke.

– Bygg Reis Deg skal bidra til å øke kunnskapen om norsk byggenæring, fremme alle som gjør en god jobb og ikke minst fremme hvilke yrkesgrupper som finnes i de ulike bransjene. Derfor er er vi svært glade for at flere av våre utstiller benytter seg av anledningen til å vise frem sitt yrke og skape yrkesstolthet for den kommende generasjonen, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.