Læring i arbeid. Foto: Bygg og Bevar

Bygg og Bevar satser på ungdommen på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hvordan skal man få unge håndverkere til å få øynene opp for tradisjonelle håndverksteknikker, verktøy og materialer? Kanskje kan de på Bygg reis deg hjelpe med å synliggjøre gleden av å ta vare på gamle hus til nye generasjoner med håndverkere.

De siste årene har Bygg og Bevar hatt stand på Bygg reis deg. Målgruppen har vært håndverkere som er interessert i og jobber med gamle hus, samt huseiere som ønsker hjelp og råd til å velge de rette løsningene for sitt hus. I år vil de imidlertid lage et todelt opplegg på stand. En av dagene vil bli rettet mot elever og lærere i håndverksfagene for å synliggjøre at det kan være lurt å satse på økt kompetanse på gamle hus og materialer.

Treseminaret 2019. Foto: Bygg og Bevar

I tillegg til medarbeiderne i Bygg og Bevar vil det være med dyktige håndverkere, rådgivere og elever som har spesialisert seg innen bygningsvern på standen deres. Sammen håper de på en nyttig og informativ stand som mange ønsker å besøke.

– Bygg Reis Deg skal bidra til å øke kunnskapen om norsk byggenæring, fremme alle som gjør en god jobb og ikke minst fremme hvilke yrkesgrupper som finnes i de ulike bransjene. Derfor er er vi svært glade for at flere av våre utstiller benytter seg av anledningen til å vise frem sitt yrke og skape yrkesstolthet for den kommende generasjonen, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.