BIM Verdi arrangerer «PilotVerksted #2»!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Manglende digitalisering vil koste oss dyrt:
– Private byggeiere må våkne og bidra til bærekraft
Dette sier Halvor Jensen, leder for styringsgruppen i BIM Verdi. Han er av den oppfatning at private byggeiere må ta sin del av klimaansvaret og bygge i et livsløpsperspektiv.
Norge har forpliktet seg til å bidra til FNs bærekraftmål, når det gjelde reduksjon av avfall på byggeplassen, gjenbruk, redusert karbonavtrykk. Så langt har offentlige byggherrer og eiere gått i front for arbeidet. Dette er på langt nær nok.
– Nå må også de private byggeierne ta ansvar for å forbedre materialutnyttelse, gjenbruk og reduksjon av avfall på byggeplassen. Et livsløpsperspektiv vil også bidra til økt lønnsomhet for den enkelte spesielt og for byggenæringen generelt. Gjennom deltagelse i BIM Verdi kan alle som ønsker å ta ansvar for bærekraft, få hjelp til videre løp og gjennomføring, avslutter Jensen.
– – –
Vi pitcher kommende piloter og forbereder oss til Bygg Reis Deg ’19:
Meld deg på «PilotVerksted #2» i dag!
Den 5. Juni arrangerer vi historiens andre PilotVerksted på Oslo Kongressenter, Youngstorget, mellom klokken 11:30 og 16:00 med påfølgende mingling og nettverksmiddag. Du finner fullt program og påmelding >>HER. 
Praktiske utfordringer
På PilotVerkstedet kommer BaneNOR og Kommunalteknisk forening. De vil fortelle om sine praktiske utfordringer og behov. Det vil bli anledning til å stille spørsmål, diskutere aktuelle problemstillinger og se på om det finnes løsninger på felles problemer.
Løs flokene sammen!
Opplever du digitale flaksehalser og floker i din verdikjede. På PilotVerkstedet 5. juni kommer det en rekke «muliggjørere» som kan hjelpe deg på veien videre, vise deg praktiske  verktør og diskutere mulige løsninger. Vi vil sammen med disse også gjennom gruppearbeid se på om vi sammen kan finne utfordringer som kan bli til større TemaPiloter.
Meld inn behov og problemstillinger til Bygg Reis Deg ’19
For at vi skal få mest mulig ut av det pågående nettverksarbeidet ønsker vi oss et bredt tilfang av ideer, problemstillinger og praktiske utfordringer, som på et senere tidspunkt kan bli til TemaPiloter. For å få en bred samling digitale floker er vi helt avhengig av dine innspill. Alle forslag som kommer oss i hende vil inngå i vår nyopprettede «Floke-samling.» Dette vil være floker deltagere og partenere i BIM Verdi vil kunne stemme over, og på den måte er du med å bestemme hva sekretariatet skal jobbe med for realisering. Du finner flokesamlingen her.
Forbered deg til «Bygg Reis Deg» i oktober
Hovedtema for høstens store happening er bærekraft og digitalisering. Bim Verdi har fått ansvaret for å arrangere Digital Arena i hele Hall A. Her vil vi arrangere presentasjoner, vise utstillinger som reflekterer byggenæringens komplekse verdikjede og ha en rekke «mini-foredrag. På PilotSeminaret vil vi derfor gjerne jobbe med deg for at din presentasjon skal få mest mulig oppmerksomhet og passe inn i resten av programmet. Et mini-foredrag på drøye seks minutter minutter og 20 slides (Pecha Kucha-fomatet) krever noe ekstra av dem som skal holde det. Vi har lært oss noen av triksene og deler dem selvfølgelig mer enn gjerne med deg.
«Digitalt Veikart» som rettesnor og kommunikasjonsflate
Uansett hva kjernevirksomheten din er, hvilken rolle du spiller i verdikjeden, eller hvor langt dere er kommet med digitaliseringen, vil vi gjerne hjelpe deg å se mulighetene som nå åpner seg, og sammen definere mål og utstyre dere med de redskapene som gjør det mulig å nå dem. Gjennom en grundig analyse av ulike virksomheters natur og behov, har BIM Verdi hjulpet en rekke vikrosmhet til et kortfattet veikart som både fungere både som et praktisk redskap i det daglige og som en solid grunnstein i en helhetlig digitaliseringsstrategi. Hvordan fungerer dette og hvordan kan du utnytte det arbeidet vi allerede har lagt ned? Dette er noe vi vil se næremere på i det kommende PilotVerkstedet.
 
Du finner fullstendig program og kan melde deg på >>HER 

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.