Besøk Prekestolen med VR briller

Besøk Preikestolen med VR-briller

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kunstig intelligens og virtuell virkelighet er omtalt som game changers i byggenæringen. På Bygg Reis Deg kan du prøve ut både racing-simulator, 3D-vegg og besøke Preikestolen og Trollveggen med VR-briller. Ta turen til Bygg Reis Deg lørdag 21. oktober for å oppleve det nyeste innen digitalisering! 
Opplev My Comfort
Saint Gobain viser frem et av sine nyeste konsepter på messegulvet, My Comfort. For å få publikum til å forstå hvor stor forskjell produktene deres kan utgjøre i et hjem benytter de auralisering: en kombinasjon av VR-briller, audio og 3D. Du blir invitert inn i Heidi Wengs hus, hvor du får se hvordan My Comfort isolerer og utjevner slik at lyd, varme og lys harmonerer hjemme hos henne.
”Forbrukere begynner å bli mer bevisste på hvilke materialer de bruker, og vi har plukket ut elementer fra de ulike produktene våre slik at de skaper en optimal atmosfære. Når det kommer til bruk av AI og VR ser vi på dette som et geniale verktøy. Kunden får oppleve produktet før de går til innkjøp, og kan lettere ta en avgjørelse på om det er noe de ønsker å investere i”, sier Trude Paulsson, Marketing Manager i Saint Gobain. 
Preikestolen, Trollveggen og Rørosgruvene
Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystmer og tettesystemer for tak, vegg og grunn. Produktene deres produseres spesielt tilpasset de tøffe forholdene vi har her i Norge. Med utgangspunkt i dette kan du på Matakis stand besøke Preikestolen, Trollveggen og Rørosgruvene med VR-briller. Teknologien på standen visualiserer feltene de arbeider med, og digitalisering og BIM er sentralt for fremtiden forteller Tommy Starmer, markedssjef byggvare. 
Fremtidsrettet teknologi
Maxbo har posisjonert seg godt innen digitaliseringen allerede. På deres stand kan man se presentasjoner støttet av en 3D-vegg som visualiserer byggeprosjekter. Hilde Bekkemellem, Markedssjef sier dette er teknologi Maxbo har ønsket å investere i og vise frem på messen, men også noe de ønsker å aktivt bruke i samarbeid med kunder. De bruker også kunstig intelligens for å visualisere hvordan byggeplasser og konstruksjoner kan se ut fremstilt på modeller på stand. Dette er noe man er nødt til å se med egne øyne for å forstå. 
Digitalisering til næringen
Holte er byggenæringens programvareleverandør. De produserer programvarer selv, og har flere spennende løsninger å by på. Nytt av året er byggekartleseren. Det er både et innsjekks- og timeteller-system, og på standen kan du delta i konkurransen om å vinne ett års gratis bruk av byggekartleseren, som ordinært koster kr. 7000. En annen svært populær konkurranse Holte avholder er hvem som kan fullføre et racerbilløp raskest. Og da menes det så klart i en simulator med VR-briller, som hvem som helst kan delta på og vinne Holte kjørebok.
 
 

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.