AF3_1920x1280_clean

Bærekraft og digitalisering i fokus på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg skal være norsk byggenærings utstillingsvindu nr 1, særlig når det kommer til bærekraft og digitalisering. Det er her vi skal vise frem de beste løsningene for den norske- og internasjonale byggenæringen. Det er her vi skal spre kunnskap om hvordan man kan bli enda mer konkurransekraftig i årene som kommer.
I 2019 ønsker vi å sette ekstra fokus på en bærekraftig norsk byggeindustri ved hjelp av digitale verktøy og gode arbeidsprosesser. Bygg Reis Deg ønsker at hver enkelt utstiller har dette i bakhodet og løfter frem sine løsninger for en mer bærekraftig byggeprosess.
Hva er det som kan være bra sosialt, økonomisk og miljømessig fremover?
Hvordan får vi formidlet disse løsningene til utbyggere, eiere, veiledere og utførende ledd på en slik måte at vi faktisk får til en endring i hvordan vi bestiller, planlegger og utfører byggearbeidet.
Dette er en av flere utfordringer vi står foran på vei mot Bygg Reis Deg 2019.  

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.