AF3_1920x1280_clean

Bærekraft og digitalisering i fokus på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg skal være norsk byggenærings utstillingsvindu nr 1, særlig når det kommer til bærekraft og digitalisering. Det er her vi skal vise frem de beste løsningene for den norske- og internasjonale byggenæringen. Det er her vi skal spre kunnskap om hvordan man kan bli enda mer konkurransekraftig i årene som kommer.
I 2019 ønsker vi å sette ekstra fokus på en bærekraftig norsk byggeindustri ved hjelp av digitale verktøy og gode arbeidsprosesser. Bygg Reis Deg ønsker at hver enkelt utstiller har dette i bakhodet og løfter frem sine løsninger for en mer bærekraftig byggeprosess.
Hva er det som kan være bra sosialt, økonomisk og miljømessig fremover?
Hvordan får vi formidlet disse løsningene til utbyggere, eiere, veiledere og utførende ledd på en slik måte at vi faktisk får til en endring i hvordan vi bestiller, planlegger og utfører byggearbeidet.
Dette er en av flere utfordringer vi står foran på vei mot Bygg Reis Deg 2019.  

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.