smygplate

Deco smygplate fikk drahjelp av Byggenæringens Innovasjonspris

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi er på jakt etter hvordan det har gått med de ulike kandidatene fra Byggenæringens Innovasjonspris 2017. I den anledning ringte vi opp Olaf Rimstad i Deco Systems. De deltok med produktet Arstyl LS1 – smygplate og ble en av de 8 nominerte under konkurransen i 2017.

Nå heter produktet Deco Smygplate og det erstatter karmlist og foring, og gir deg et solid støpt hjørne for listefrie  vinduer. Deco Smygplate kappes ned til ønsket mål for foring. Monteres med lim til vindusspor og hjørner. Skrues til vinduets bindingsverk på vegg sammen med gipsplate. Smygplaten er nedfaset ut på vegg og overgang til gipsplate strimles på vanlig måte i henhold til NS-3420. Dette gir et solid støpt hjørne og overgang som ikke sprekker.

Olaf kunne bekrefte at det har skjedd utrolig mye siden 2017. Det er mange som har fått med seg nominasjonen i 2017. Produktet har blitt en kjempesuksess og vi har nå laget to nye modeller, WS1 og WS2. Nå har vi forbedret produktet ytterligere. Det var en positiv effekt av å bli nominert. Vi har fått oppmerksomhet i både lokal og regional media. Det var en skikkelig «boost» for et lite selskap som oss sier Rimstad. Vi kom i kontakt med rådgivende ingeniører og arkitekter som har vært viktig for oss. Nå er vi inne i flere Breeam prosjekter og har utviklet flere BIM modeller. Jeg tror ikke vi hadde vært der vi er i dag om vi ikke ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris i 2017.

Nå er vi i gang med forberedelsene til årets messe og planlegger hvordan vi skal bygge opp standen og hva vi skal gjøre. Den grundige forberedelsen er superviktig så nå ser vi mange muligheter inn mot Bygg Reis Deg i oktober. Vi gleder oss til og skal gjøre vårt beste for at det blir en bra messe avslutter Olaf Rimstad.
 
Ønsker du å delta i kampen om Byggenæringens Innovasjonspris 2019 kan du lese mer her: Informasjon om Byggenæringens Innovasjonspris 2019
Påmeldingsfrist er 1.juni 2019

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.