smygplate

Deco smygplate fikk drahjelp av Byggenæringens Innovasjonspris

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi er på jakt etter hvordan det har gått med de ulike kandidatene fra Byggenæringens Innovasjonspris 2017. I den anledning ringte vi opp Olaf Rimstad i Deco Systems. De deltok med produktet Arstyl LS1 – smygplate og ble en av de 8 nominerte under konkurransen i 2017.

Nå heter produktet Deco Smygplate og det erstatter karmlist og foring, og gir deg et solid støpt hjørne for listefrie  vinduer. Deco Smygplate kappes ned til ønsket mål for foring. Monteres med lim til vindusspor og hjørner. Skrues til vinduets bindingsverk på vegg sammen med gipsplate. Smygplaten er nedfaset ut på vegg og overgang til gipsplate strimles på vanlig måte i henhold til NS-3420. Dette gir et solid støpt hjørne og overgang som ikke sprekker.

Olaf kunne bekrefte at det har skjedd utrolig mye siden 2017. Det er mange som har fått med seg nominasjonen i 2017. Produktet har blitt en kjempesuksess og vi har nå laget to nye modeller, WS1 og WS2. Nå har vi forbedret produktet ytterligere. Det var en positiv effekt av å bli nominert. Vi har fått oppmerksomhet i både lokal og regional media. Det var en skikkelig «boost» for et lite selskap som oss sier Rimstad. Vi kom i kontakt med rådgivende ingeniører og arkitekter som har vært viktig for oss. Nå er vi inne i flere Breeam prosjekter og har utviklet flere BIM modeller. Jeg tror ikke vi hadde vært der vi er i dag om vi ikke ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris i 2017.

Nå er vi i gang med forberedelsene til årets messe og planlegger hvordan vi skal bygge opp standen og hva vi skal gjøre. Den grundige forberedelsen er superviktig så nå ser vi mange muligheter inn mot Bygg Reis Deg i oktober. Vi gleder oss til og skal gjøre vårt beste for at det blir en bra messe avslutter Olaf Rimstad.
 
Ønsker du å delta i kampen om Byggenæringens Innovasjonspris 2019 kan du lese mer her: Informasjon om Byggenæringens Innovasjonspris 2019
Påmeldingsfrist er 1.juni 2019

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.