AeroDek-Quadro-Plus-Matt-grafitt-4-1440x810

Årets beste nyhet for skrå tak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De populære ståltakpannene til BMI heter nå AeroDek. Med endringen følger en utvidet garanti på 40 år.
Ståltakpanner fra BMI har vært foretrukket til norske tak siden de kom til landet på 70-tallet. Mye av grunnen er fordi ståltakpanner er et av de sikreste valgene for hus og hytter i værharde strøk. Fra 2020 er BMIs ståltakpanner kjent som AeroDek.
– Kvaliteten og utvalget på ståltakpannene våre er like bra som før. Forskjellen er at vi nå eier vårt eget produkt, som frem til 2020 ble produsert på lisens, sier Andreas Fritzsønn, administrerende direktør i BMI Norge.
– En av de største nyhetene med BMI AeroDek er av vi kan presentere to produkter med 40 års garanti. Det er en av markedets beste garantiordninger, og det må vi tørre å skryte av.

80 prosent ønsker gode garantier

Fritzsønn understreker at gode garantiordninger er viktig for å gi både kunden og håndverkeren ekstra trygghet.
– Det er alltid en fordel for håndverkere å tilby produkter med lange garantier. Våre uavhengige undersøkelser fra 2019 viser at hele 8 av 10 forbrukere ønsker å være beskyttet av en garantiordning når de velger håndverkere som skal jobbe på taket, sier han.
BMI AeroDek finnes i ulike design og prisklasser, og med en garanti på 30 og 40 år.  Gjennomgående i hvert design er at taket holder tett i 50 til 60 år før rehabilitering er nødvendig.

AeroDek er mest populært i Norge

BMIs fabrikk produserer 2,6 millioner ståltakpanner i året. 45 prosent selges til Norge.
– I Norge opplever vi mye hardt vær, spesielt langs kysten. Samtidig blir været stadig mer ekstremt. Slike forhold er AeroDek spesialutviklet for, forteller Fritzsønn.
AeroDek festes i front, slik at det ikke blåser av i orkan. I tillegg er produktet laget av stål, som er et seigt materiale som ikke får store skader ved enorme belastninger. Stålet er i seg selv beskyttet av et av bransjens beste akrylbelegg.
– Vi vet at mange av samarbeidspartnerne våre anbefaler AeroDek langs kysten og på værutsatte områder i Norge, fordi de erfarer at det er det tryggeste valget. Håndverkerne kjenner ofte de lokale forholdene godt, og kan anbefale rett løsning for tak i sitt lokalmiljø.

Raskere taktekking med AeroDek

Foto: BMI Norge

BMI AeroDek leveres i én pall. I tillegg er vekten på ståltakpannene svært lav. Kombinert gjør det at selve taktekkingen går raskere.
– Rakk tekking reduserer risikoen for fuktskader underveis i arbeidet med taket. Samtidig koster det en del å investere i kvalitetstak. Kostnaden ved innkjøp kan kunden til en viss grad spare inn når selve monteringen går raskere, sier Fritzsønn.
Han legger til at den lave vekten også gjør ståltakpanner til et godt valg for rehabilitering av hus og hytter.
– AeroDek kan legges over nesten alle konstruksjoner uten å tilføre nevneverdig vekt. Det gjør rehabiliteringen enklere, og kunden sitter igjen med et estetisk pent og holdbart tak.
Vil du vite mer om BMI AeroDek? Les mer om produktet her.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.