20181121_125050

Alutec på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Alutec AS – Norges ledende leverandør av fasadestillas til bygg og anlegg.

Jamax stillassystemer er Norges mest solgte stillas og et førstevalg for byggmestre og tømrere. Høsten 2017 ble Jamax stillassystemer første stillassystem i Norge med SINTEF-sertifisering av deres hovedkomponenter. I disse dager er Jamax stillassystemer inne i sluttfasen med sertifisering av de øvrige stillaskomponentene, inkludert Jamax trappetårn. Under Bygg Reis Deg 2019 kan du se nærmere på disse.

Alutec AS har også høsten 2018 tatt i bruk ny sveiserobot og har nå 3 roboter i drift. Disse robotene sørger for at komponentene produseres raskt, effektivt og med god og jevn kvalitet.

Jamax stillassystemer leveres raskt og effektivt over hele landet til nye og eksisterende kunder. I stor grad som komplette pakkeløsninger i form av byggmesterpakker, men også som små og store suppleringer. En bestselger siste året er Byggmesterpakke 3 på stillashenger. Her leveres stillashenger fra Tysse sammen med Jamax stillassystemer til fornøyde byggmestre og tømrere. Ferdig pakket og klar til å henge på bilen.

Se nyhetssak og stillashenger

Se brukerveiledning

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.