20181121_125050

Alutec på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Alutec AS – Norges ledende leverandør av fasadestillas til bygg og anlegg.

Jamax stillassystemer er Norges mest solgte stillas og et førstevalg for byggmestre og tømrere. Høsten 2017 ble Jamax stillassystemer første stillassystem i Norge med SINTEF-sertifisering av deres hovedkomponenter. I disse dager er Jamax stillassystemer inne i sluttfasen med sertifisering av de øvrige stillaskomponentene, inkludert Jamax trappetårn. Under Bygg Reis Deg 2019 kan du se nærmere på disse.

Alutec AS har også høsten 2018 tatt i bruk ny sveiserobot og har nå 3 roboter i drift. Disse robotene sørger for at komponentene produseres raskt, effektivt og med god og jevn kvalitet.

Jamax stillassystemer leveres raskt og effektivt over hele landet til nye og eksisterende kunder. I stor grad som komplette pakkeløsninger i form av byggmesterpakker, men også som små og store suppleringer. En bestselger siste året er Byggmesterpakke 3 på stillashenger. Her leveres stillashenger fra Tysse sammen med Jamax stillassystemer til fornøyde byggmestre og tømrere. Ferdig pakket og klar til å henge på bilen.

Se nyhetssak og stillashenger

Se brukerveiledning

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.