20181121_125050

Alutec på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Alutec AS – Norges ledende leverandør av fasadestillas til bygg og anlegg.

Jamax stillassystemer er Norges mest solgte stillas og et førstevalg for byggmestre og tømrere. Høsten 2017 ble Jamax stillassystemer første stillassystem i Norge med SINTEF-sertifisering av deres hovedkomponenter. I disse dager er Jamax stillassystemer inne i sluttfasen med sertifisering av de øvrige stillaskomponentene, inkludert Jamax trappetårn. Under Bygg Reis Deg 2019 kan du se nærmere på disse.

Alutec AS har også høsten 2018 tatt i bruk ny sveiserobot og har nå 3 roboter i drift. Disse robotene sørger for at komponentene produseres raskt, effektivt og med god og jevn kvalitet.

Jamax stillassystemer leveres raskt og effektivt over hele landet til nye og eksisterende kunder. I stor grad som komplette pakkeløsninger i form av byggmesterpakker, men også som små og store suppleringer. En bestselger siste året er Byggmesterpakke 3 på stillashenger. Her leveres stillashenger fra Tysse sammen med Jamax stillassystemer til fornøyde byggmestre og tømrere. Ferdig pakket og klar til å henge på bilen.

Se nyhetssak og stillashenger

Se brukerveiledning

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.