Kronprinsen fikk omvisning på messen

Bare å glede seg til en digital, innovativ og bærekraftig Bygg Reis Deg 2019 – bli med på laget!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I disse dager har flere hundre utstillere bekreftet at de blir med på neste års messe. Hallene fylles opp med spennende og ambisiøse utstillere. Digitale, innovative og bærekraftige løsninger som skal bidra til økt effektivitet og kvalitet på våre byggverk.

Uansett om du ønsker å oppdatere deg på varme, bad, kjøkken, trevirke, vinduer eller grunnmur så er det mye å glede seg til på neste års Bygg Reis Deg.

Huseby Fabrikk

En av de som har meldt seg på i de siste ukene er Huseby AS. Dette er en av de største norske kjøkkenprodusentene. Huseby har mer enn 40 års erfaring med kjøkkenproduksjon og er så sikre i sitt fag at de tilbyr hele 30 års garanti på fabrikasjonsfeil. Deres Markedssjef Einar Ingvaldsen ser frem til å presentere et ny -oppdatert Huseby sortiment til markedet og anser Bygg Reis Deg som den viktigste møteplassen for profesjonelle aktører i 2019.

En annen spennende aktør som blant annet tar bærekraft på alvor er Grohe. Vi tok en prat med deres Country Manager, Ole Christian Mork som med entusiasme i stemmen kunne fortelle oss at de har gjennomført en vellykket VVS-messe og at de allerede ser frem til Bygg Reis Deg neste år.
Vi gleder oss til å møte kundene våre og bidra til å løse deres behov med våre løsninger. Vi tror vi kan hjelpe håndverkerne til å tilby sine kunder et enda bedre produkt og gjøre arbeidet deres enklere. I et miljøperspektiv ser vi frem til å presentere løsninger som kan bidra til at en familie på 4 kan redusere sitt vannforbruk med 50%. Da snakker vi hverdagslige miljøtiltak for folk flest sier Mork.

Vi er også godt i gang med planleggingen av Digital Arena i hall A. Her skal blant annet Bård Krogshus vfra Verdinettverk AS og Lars Chr. Christensen bidra til å utvikle et spennende temaområde hvor vi får innblikk i hvordan vi kan utnytte digitale verktøy for å få til en mer bærekraftig utvikling. Med seg på laget har de fått Morten Iversen. 

Ønsker din bedrift å delta som utstiller på Bygg Reis Deg 2019 har vi fortsatt plass både ute og inne. Vi er på jakt etter alle aktører som kan bidra til en mer effektiv og bærekraftig byggeprosess og som kan øke kvaliteten av byggverket.
Registrer dine ønsker inne i vår påmeldingsmodul eller ta kontakt med oss på brd@byggreisdeg.no eller telefon 23 11 44 90.
Vi ser frem til å videreutvikle Bygg Reis Deg sammen med dere.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.