BYGG REIS DEG

20.-23. oktober 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm

HVEM ER VI?

IBygg Reis Deg er messen med de meste løsningene innen bygg, bolig og anlegg og arrangeres annen hvert år på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messen samler over 500 utstillere fra hele næringen og over 40 000 bygginteressert publikum.

Enten du er privatperson eller fagfolk ønsker vi deg velkommen til Bygg Reis Deg, byggenæringens viktigste møteplss siden 1954.

 

Start video

NYHETER

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

SAMARBEIDSPARTNERE

En samlet byggenæring gjør Bygg Reis Deg mulig
topplederkonferansen

DET NORSKE BYGGEMØTET

Det Norske Byggemøtet ble etablert i 2017. Dette møtet består av seminarer- konferanser og aktiviteter som skal bidra til økt konkurransekraft for ansatte og bedrifter i byggenæringen. I 2020 ble det arrangert en topplederkonferanse og i 2021 blir det arrangert en rekke seminarer- og konferanser under Bygg Reis Deg messen.

Start video

DETTE SIER VÅRE UTSTILLERE

Ønsker du å delta?

Hos oss kan man delta både fysisk og digitalt. Velg den løsningen som passer best for din bedrift.

Fysisk stand

Alle priser eks. mva
  • 12-49 kvadratmeter NOK 2590 pr kvm
  • 50-99 kvadratmeter NOK 2530 pr kvm
  • 100+ Kvadratmeter NOK 2480 pr kvm
  • Uteområde NOK 810 pr kvm
  • Registrerings- og administrasjonsavgift NOK 6500

Digital stand

Alle priser eks. mva
  • Gull stand NOK 15 000
  • Sølv stand NOK 10 000
  • Registrerings- og administrasjonsavgift NOK 6500

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.