528 gode grunner til å besøke Bygg Reis Deg

528 gode grunner til å Besøke Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vi har i år jobbet med å lage et bredt tilbud av aktiviteter slik at våre gjester får et best mulig utbytte av å besøke Bygg Reis Deg 2017.

Vi har i år jobbet med å lage et bredt tilbud av aktiviteter slik at våre besøkende får et best mulig utbytte av å besøke Bygg Reis Deg 2017. Det er imidlertid ingen tvil om at det er våre utstillere som kan presentere den mest verdifulle kunnskapen om morgendagens løsninger for byggenæringen. Det er deres innovasjoner og nyheter, som representerer de aller viktigste grunnene til å besøke Bygg Reis Deg. 


I skrivende stund er det 528 utstillere fra 17 land som har meldt seg på Bygg Reis Deg 2017. Vi dekker et areal på mer enn 18.500 kvadratmeter inne i hallen og dette er ny rekord for Bygg Reis Deg. Våre utstillere representerer et mangfold av kategorier og deres produkter og løsninger skal bidra til at byggenæringen finner gode bærekraftige løsninger for fremtiden.
For at vi sammen skal bygge kjennskap til hva de besøkende kan oppleve på Bygg Reis Deg er vi avhengig av informasjon fra dere slik at vi kan markedsføre dette i alle våre kommunikasjonskanaler. Summen av de aktivitetene og nyhetene dere har planlagt gjør at de besøkende får flere tusen grunner til å besøke oss.
Husk at det er ingen aktivitet som er for liten eller for stor til å nevnes. Det vil bli mange parallelle aktiviteter både i messeområdet, på hotellet og andre steder i byen, men vi i Bygg Reis Deg «heier på alle» og er av den oppfatning at jo flere aktiviteter for de ansatte i byggenæringen, som arrangeres i perioden 18-21 oktober, jo bedre er det. Sammen er vi sterke!

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.