BRDGunnar-1440x810

2021 blir tidenes opptur!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Når vi nå står overfor en annerledes julehøytid er det på tide å se fremover mot lysere tider. Jeg er overbevist om at det er mange med meg som ser frem til tidenes opptur i 2021.

Vi har virkelig fått testet vår utholdenhet i 2020. Når vi nå nærmer oss inngangen til et nytt messeår er det på tide å rette fokus mot hva som skal skje fremover og glede oss til høsten 2021.

Det er med glede vi kan registrere at det er mange som henvender seg til oss og at vi nå har passert 260 utstillere til neste års messe. Det gjør at vi kan presentere et stort mangfold av utstillere med flotte kvalitetsvarer innen ulike varekategorier og fra ulike leverandører- og importører. Det unike med Bygg Reis Deg er at her finnes alle varekategorier. Uansett om du er på jakt etter kjøkken, bad, grunnmur, gulv, isolasjon, tak, dører eller vinduer så finner du det hos oss. I disse juletider kan vi også nevne en stor seksjon med peis- og varme og en hall full av nyttige verktøy (julegaver). Denne uken ble det avklart at Stanley Black & Decker vil avslutte en stor landsdekkende kampanje på Bygg Reis Deg.

Når utstillerne nå begynner å melde seg på for alvor er det viktig for oss å orientere oss om hva de har å by på og fremme aktører som vil bidra til en mer bærekraftig byggenæring. Vår oppgave er å sørge for at alle uansett om det er private- eller offentlige byggherrer, store eller små byggeprosjekter så skal man få de beste rådene på Bygg Reis Deg. De skal øke sin kunnskap og vi skal sette dem i stand til å ta de beste valgene. I år har vi derfor gjennomført en kunnskapsbasert julekalender på vår facebook side med stort engasjement fra våre følgere.

2021 skal bli det året vi alle bidrar til å gjenreise Norge. Jeg vil derfor benytte anledningen til ønske alle våre kunder- og besøkende en riktig God Julefeiring. Sørg for å lade batteriene, slik at du er klar til et spennende og fremgangsrikt 2021. Så møtes vi igjen til Bygg Reis Deg messen 20-23 oktober 2021 – for å skape tidenes opptur.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.