Flotte stands på Bygg Reis Deg '17

13.000 kvadratmeter av utstillingsarealet er fylt opp

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Etterspørselen etter en plass på Bygg Reis Deg utstillingen har aldri vært større. Denne våren har vi opplevd stor pågang av utstillere som vil sikre seg en god plassering og starte arbeidet mot neste års messe. Pr dags dato nærmer vi oss 70% dekning i hallene og vi ligger an til rekorddeltagelse.
Vi er selvfølgelig glade for at det er så mange som ønsker å delta og forsøker å finne gode plasseringer til alle som registrerer seg i vår påmeldingsmodul. Samtidig jobber vi med å finne plasseringer som forenkler arbeidet med å markedsføre de ulike kategoriene enda bedre ved neste messe. Vår plan er at vi skal guide publikum inn i hall A for å bli kjent med verktøy for den innledende fasen av en byggeprosess og ende opp i hall E med alt av utstillere for den utførende delen av prosessen. I hallene B, C og D skal vi ha ulike byggevarer presentert under hver sine hovedkategorier. Her finnes blant annet bad, kjøkken og vinduer i hall B, tak, isolasjon, grunnmur og husprodusenter i hall C, byggevarehus, dører, peis og utemiljø i hall D og verktøy, maling, stillaser, sikkerhet og informasjon i hall E. I tillegg får vi som før et uteområde mellom hall B og C hvor man finner større installasjoner og maskiner. Dersom du enda ikke har meldt deg på gjelder det å registrere seg på www.byggreisdeg.no. Da vil vi hjelpe deg med å finne best mulig plassering.
Trenger du mer informasjon eller hjelp er det bare å ta kontakt på e-post; brd@byggreisdeg.no eller telefon 23 11 44 90.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.