Flotte stands på Bygg Reis Deg '17

13.000 kvadratmeter av utstillingsarealet er fylt opp

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Etterspørselen etter en plass på Bygg Reis Deg utstillingen har aldri vært større. Denne våren har vi opplevd stor pågang av utstillere som vil sikre seg en god plassering og starte arbeidet mot neste års messe. Pr dags dato nærmer vi oss 70% dekning i hallene og vi ligger an til rekorddeltagelse.
Vi er selvfølgelig glade for at det er så mange som ønsker å delta og forsøker å finne gode plasseringer til alle som registrerer seg i vår påmeldingsmodul. Samtidig jobber vi med å finne plasseringer som forenkler arbeidet med å markedsføre de ulike kategoriene enda bedre ved neste messe. Vår plan er at vi skal guide publikum inn i hall A for å bli kjent med verktøy for den innledende fasen av en byggeprosess og ende opp i hall E med alt av utstillere for den utførende delen av prosessen. I hallene B, C og D skal vi ha ulike byggevarer presentert under hver sine hovedkategorier. Her finnes blant annet bad, kjøkken og vinduer i hall B, tak, isolasjon, grunnmur og husprodusenter i hall C, byggevarehus, dører, peis og utemiljø i hall D og verktøy, maling, stillaser, sikkerhet og informasjon i hall E. I tillegg får vi som før et uteområde mellom hall B og C hvor man finner større installasjoner og maskiner. Dersom du enda ikke har meldt deg på gjelder det å registrere seg på www.byggreisdeg.no. Da vil vi hjelpe deg med å finne best mulig plassering.
Trenger du mer informasjon eller hjelp er det bare å ta kontakt på e-post; brd@byggreisdeg.no eller telefon 23 11 44 90.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.