Ny app digitaliserer hverdagen til håndverkere

Del: 

Hans Even Dalland (30) fra Stjørdal jobber til daglig som tømrer i firmaet Brødrene Hofstad AS. I fjor sommer så han seg lei på alle regnestykkene som kreves i løpet av en arbeidsdag, og tenkte at dette må det være mulig å gjøre mer effektivt. Det var starten på inndelings-appen Rapid Division som bistår håndverkere og hobby-snekkeren med forenklede regnestykker og en enklere hverdag.

  • Funksjonene i appen er svært nyttige for alle som jobber med byggevirksomhet. Det er det mange som har innsett, og appen har vært på topplisten i AppStore. Nå har vi også lansert appen i Android, som kanskje er enda mer aktuelt for byggebransjen, sier Dalland.

Dalland brukte sin egen kompetanse og erfaring for å skreddersy en app som møter behovet til håndverkere. På Bygg Reis Deg i oktober 2017, skal Dalland for første gang være utstiller med Rapid Division.

  • Det er viktig for meg å vise frem appen på Bygg Reis Deg. Her treffer jeg målgruppen og brukere av appen. Jeg ønsker å formidle potensialet med å bruke appen og Bygg Reis Deg er den beste arenaen for dette, sier Dalland

Les gjerne mer i Teknisk Ukeblad og Bladet.