NM i maling på Bygg Reis Deg

Del: 

Norgesmesterskapet i malerfaget arrangeres på Bygg Reis Deg i oktober. Men allerede nå bør laug og opplæringskontor forberede arrangementet, for det blir kun fem kandidater som skal få prøve seg under selve messen og kjempe om den gjeve tittelen.

Arrangementet er et samarbeid mellom Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund (MLF), Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI), opplæringskontor og laug i hele Norge og bransjeleverandører.

Stein Hesstvedt, som er administrerende direktør i MLF, har fått ansvaret for gjennomføringen av arrangementet, og jobber tett med Bygg Reis Deg for å sikre et vellykket Norgesmesterskap.

”Vi synes dette er et svært viktig mesterskap for malerfaget, og ser virkelig fram til både forberedelser og ikke minst selve konkurransen. Det vil bli konkurrert i to disipliner, NM i maling som samler 3 finalister, og fordypning/gulvlegging som vil ha 2 dyktige lærlinger som kappes om den gjeve tittelen. Bygg Reis Deg er som kjent en messe som samler tusenvis av mennesker, og som derfor også vil kunne bety en betydelig profilering for malerfaget”, sier Stein Hesstvedt, administrerende direktør i MLF.

1. mai er påmeldingsfristen

Det er sendt ut invitasjon om deltagelse til alle medlemsbedriftene i MLF. Fristen for å melde inn kandidater til mesterskapet er satt til 1. mai.

Fram til selve mesterskapet, som avvikles 18. – 21. oktober, vil det bli hektisk aktivitet lokalt, fordi både opplæringskontor og laug/foreninger skal aktiviseres i forholdet til å hente fram lokale kandidater før Norgesmesteren kan kåres på Bygg Reis Deg 2017.