Nyheten BORA Pure ble Best i Test hos anbefaler.com

Foto: BORA Pure

Det uavhengige og norske Vi Anbefaler – anbefaler.com – har nettopp offentliggjort en test av benkeventilasjon i Norge (koketopp med integrert avtrekksvifte).

Den klare testvinneren ble nylanserte BORA Pure, som i testen er opp mot Miele, AEG, BOSCH, Røros Metall og ELICA Tesla Switch.

BORA Pure ble lansert i 2019 som «en benkeventilator for alle» og har allerede vunnet rekordmange internasjonale priser for funksjon og design. Mottakelsen i markedet har vært formidabel og BORAs visjon, «slutten på avtrekkshetten», kan fort bli virkelighet.

Prisen på BORA Pure i forhold til den avanserte funksjonaliteten vil bety at downdraft nå har blitt et produkt for de fleste nordmenn.

Testen understreker også BORAs 10 årige teknologiforsprang.
Les mer: https://www.anbefaler.com/testvinnere/2019/9/30/anbefalt-bora-benkeventilator-norges-beste

  1. oktober 2019

Mer informasjon: Eva Hannisdahl: eva@engebretsen.no – tlf 930 84 101

Om Engebretsen
Engebretsen er skandinavisk spesialdistributør av innovative kvalitetsprodukter innen kjøkken, storkjøkken og bad og ble etablert i 1901.
https://.engebretsen.no

Om BORA Lüftungstechnik GmbH
Siden 2007 har BORA med suksess utviklet og solgt benkeventilasjon som trekker matos ned i koketoppen. BORA har 63 patenter på sin unike downdraft-teknologi. De innovative produktene BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional selges nå i 58 land over hele verden.
BORAs grunnlegger, Willi Bruckbauer har en visjon: slutten på avtrekkshetten på grunn av BORAs fordeler: BORA er mer effektiv enn konvensjonelle avtrekkshetter, veldig stillegående, energibesparende og enkel å rengjøre. Uten avtrekkshette får du maksimal designfrihet i kjøkkenet, ren luft og fri sikt.

Share this: