Nyhet: Glassfoldvegger av tre og tre/aluminimum

«Tilbake til naturen» blir et stadig mer velkjent motto for mange byggherrer og arkitekter. De nye tre- og tre-/aluminiumvariantene av glassfoldeveggene fra Solarlux passer perfekt: Til glassfoldeveggene brukes det kun høykvalitets trevirke, som stammer fra bærekraftig skogbruk. Med en kompleks overflatebehandling samt en miljøvennlig, vannbasert lasur kan trevirket «puste» og motstå påvirkning fra omverdenen i mange år. Resultatet: En overflate i beste møbelkvalitet.

Siden de ble lansert i april 2017 fant de nye glassfoldeveggene med sitt transparente design stor gjenklang hos både arkitekter og forhandlere. Deres flotte grad av persontilpasning utvides nå med utførelsene i tre og tre/aluminium.

Den nye treutførelsen Woodline forener utformingen av den nye glassfoldeveggen med et utseende som passer til mange ulike romkonsepter, både private og kommersielt. Alt etter valgt varmeisolasjon kan den brukes som fasadeelement eller romdeler.

Utførelsen Combiline viser frem fordelene ved en tre-/aluminiumkonstruksjon: Slik realiserer treprofilen på innsiden et naturlig utseende, samtidig som utsiden er utført i værbestandig aluminium. Familien av glassfoldevegger avrundes med aluminiumsvarianten egnet til passivhus, denne har vært på markedet siden april 2017.

>> Les mer om glassfoldvegger her

 

Share this: