Nyhet: Det flate taket SDL Acubis

Den nyeste utviklingen innen terassetak fra Solarlux overbeviser både når det gjelder funksjonalitet og design, og er det perfekte valget til kubisk husarkitektur.

Filigran profil, maksimal transparens: Med det nye flate t aket SDL Acubis utvider Solarlux produktporteføljen med enda en løsning for å legge tak på terassen din, nemlig: SDL Acubis er tilgjengelig som variant tilknyttet husets arkitektur eller som frittstående variant. Med fleksible, loddrette glasselementer kan SDL Acubis uten problemer utvides til et glasshus. Også omfangsrikt tilbehør er tilgjengelig, som egnet solskjerming eller belysning.

Teknologien

Den iboende statikken for det udempede aluminiumsprofilsystemet gir taket en diskré eleganse. Takets hellingsvinkel på bare 2° er nesten usynlig for øyet, men garanterer ideell vannavrenning fra takflaten. I tillegg sørger et flatt, 1-delt veggfeste for visuell letthet. SDL Acubis er tilgjengelig som pult- eller sadeltak.

Solarlux-terassetak

Terassetak fra Solarlux passer perfekt inn i den eksisterende husarkitekturen.
Når det gjelder bruken, finnes det allikevel forskjeller: Et rent terassetak tilbyr god beskyttelse på regnfulle dager. Ved å tilføye loddrette, skyvbare glasselementer blir terassetaket til et glasshus, som beskytter mot både vær og vind på alle kanter. Også rent konstruksjonsmessig overbeviser de skreddersydde løsningene fra Solarlux: Her er tak, solskjerming og vegger helt avstemt i forhold til hverandre, og gjennomtenkt ned til den minste detalj. Spesialkonstruksjoner eller kombinasjon med tredjeparts systemer er dermed ikke nødvendig.

Du finner mer informasjon på www.solarlux.no

 

Share this: