Markedsfør din messedeltagelse hos oss

Bygg Reis Deg er byggenæringens «viktigste møteplass» hele året. Derfor publiserer vi stadig innlegg i våre sosiale kanaler for å synliggjøre for utstillerne våre. Som en del av utstillerpakken kan du når som helst sende oss både tekst og bilder, som vi kan bearbeide og legge ut for å promotere deres merkevare helt kostnadsfritt. Har du derfor noen aktuelle nyheter om dere som organisasjon eller et spennende prosjekt/produktnyheter, som kan være interessant å formidle til våre følgere kan materiell sendes tilbake til salg@byggreisdeg.no.

Eksponeringsflater – Norges Varemesse

For å øke synligheten av din stand kan vi tilby ekstra eksponeringsflater i og rundt Norges Varemesse. Ta kontakt med salg@byggreisdeg.no for en oversikt over det vi har av eksponeringsmuligheter. Vi minner om et begrenset antall flater og at det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Alle priser gjelder messeperioden, og er ekskl. mva og kostnader til utarbeidelse av relevant materiell og montering. Trenger du hjelp til produksjon av nødvendig materiell kan Norges Varemesse være behjelpelig via sine leverandører. Vi oppfordrer alle til å velge miljøvennlige materialer i sitt valg av profileringsmaterialer.

Markedspakker for utstillere

Flere utstillere har etterspurt noen smarte og gode råd vedrørende markedsføring av sin stand i forkant av messen. Sammen med Digital Mediepartner har vi utarbeidet 2 markedspakker utstillere kan benytte seg av. Markedspakkene har til hensikt å hjelpe utstillerne med å nå ut til riktige og relevante besøkende til sin stand via Facebook/Nyhetsbrev/LinkedIn mm. Dette ble utprøvd i 2017 med veldig gode resultater for de som benyttet seg av det.

Digital Mediepartner skreddersyr markedspakkene til hver enkelt utstiller med rett budskap til riktige målgrupper for best mulig respons, og står for alt fra oppsett, til optimalisering og rapportering.

Eksempelvis valgte en av utstillerne fra 2017 “markedspakke 2” for kampanje periode fra september til og med messeuken. Dette førte til at hele 147 unike personer lastet ned billett på utstillerens kode. Utstilleren fikk tilgang på data til de 147 personene i god tid før messen. Markedspakken fører til relasjoner med nye forretningsforbindelser.

Utstillerne får en liste over alle som har lastet ned billetten.

Dersom du ikke har noen konkret markedsplan rundt din stand, anbefaler vi at du tar en titt på denne lenken, og tar kontakt direkte med Digital Mediepartner.

https://digitalmediepartner.no/brd2019/

 

Help with the marketing in Norway

To help all our international exhibitors with the marketing of their stand please contact our Sales and communication consultant at e-mail salg@byggreisdeg.no. or our Marketing department at e-mail shiraz@digitalmediepartner.no

Share this: