Konferansedag 3 – Morgendagens håndverker

Fredag 20. oktober er alt fokus rettet mot utførende bygg og anlegg. Konferansene vil gi inspirasjon til å tenke nytt og gi praktiske eksempler på hvordan tematikken digitalisering og bærekraft vil påvirke morgendagens håndverker. Denne dagen er håndverkeren i fokus også på messegulvet. Vi skal hedre ”Norges hyggeligste håndverker ” og norgesmesterskap i både malerfaget og for rørleggere er i full gang.

Fra tidligere stiller håndverkere mannsterke på håndverkerdagen, og det har ofte vært den mest besøkte dagen på Bygg Reis Deg. Vi gleder oss til informative og engasjerende foredrag, nye og spennende produkter og løsninger, og ikke minst til å samle Norges håndverkere på Bygg Reis Deg 2017. Velkommen! 

Konferanse 5: Morgendagens håndverker: smart, grønn og lønnsom

Det er mange endringer i byggenæringen. Utfordringen er å gå endringene i møte gjennom kontinuerlig og nyskapende opplæring, slik at gode håndverkere og entreprenører blir med i omstillingen. Hvilke roller og kompetanse er viktig i fremtidens byggenæring? Hva betyr en digital fremtid for håndverkeren? Dette svarer konferansen på med foredrag, samtaler på scenen og praktiske eksempler fra ”Den digitale Håndverker” om apper, nye tekniske løsninger, 3D mapping og VR-briller. Aktører fra varehandelen forteller også om sine erfaringer fra en ny digital hverdag.

Konferanse 6: Seriøse og bærekraftige byggeteam

Om lag 80 prosent av alt byggearbeid er fortsatt gjort på byggeplassen, men mange steder tar byggherrer og entreprenører i bruk nye metoder. Metoder som prefabrikkering, 3D printing og robotisering vil drastisk endre hverdagen til utøvende håndverkere. Vi ser byggenæringen er i endring, men hva betyr dette i praksis? En ny generasjon inntar byggenæringen, hvordan vil det påvirke næringen? Den siste konferansen på Bygg Reis Deg 2017, tar opp viktig tematikk som økt rekruttering for bygg- og anleggsfag, lederutvikling for mestere, hvordan bygge og lede seriøse og bærekraftige byggeteam og viser suksesshistorier fra blant andre Oslo Bislett Games.

Fullstendig konferanseprogram er tilgjengelig på https://min.byggreisdeg.no/shared/program. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet. Konferansene har begrenset med plasser. Registrer deg på https://min.byggreisdeg.no/login (Husk: du må først registrere deg som besøkende).

Share this: