Jackon lanserer Jackopor Plank

Jackopor Plank i ekstra hard EPS er den nye, skrufaste smyglisten til Jackon Thermomur.  Jackopor Plank tåler støpetrykk og kan erstatte 36×148 mm trevirke ved avstiving av dør- og vindusåpninger.

Jackopor Plank er det nyeste resultatet av Jackons kontinuerlige forskning og nytenkende produktutvikling. Den er produsert i ekstra hard Jackopor EPS, med en densitet på over 130 kg/m3. Dette betyr at Jackopor Plank er skrufast, tåler minimum 100 kg i uttrekk og er velegnet til innfesting av dører og vinduer i Thermomur. Den er dessuten sterk nok til å tåle støpetrykk, og kan utmerket godt erstatte  36×148 mm til avstiving av dør- og vindusåpninger i Thermomur.

I mange sammenhenger der man vanligvis benytter 36×148 mm trevirke, vil Jackopor Plank 150 mm være en fullgod erstatning. Sammenlignet med vanlig trevirke er Jackopor Plank meget lett i vekt og lett å skjære og tilpasse, samtidig som man har fordelen av å få alt til byggeplass på samme leveranse. Med lambdaklasse 35 vil man unngå kuldebroer og Jackopor Plank er derfor velegnet som bunnsvill.

Jackopor Plank produseres i lengder på 2,4 m, og selges i stk. De kappes enkelt ned til riktig lengde med glødetråd eller vanlig sag.

Nyheten produseres i 4 ulike typer, tilpasset de ulike Thermomur-seriene. Velger man Jackopor Plank 150 mm, vil den passe inne i kjernen på alle Thermomur-serier med 150 mm kjerne. De andre typene er produsert i de ulike Thermomur-blokkenes fulle bredde. Slik oppnår man full fleksibilitet ift. plassering ved innfesting av dører og vinduer.

Jackopor Plank 150 mm: Passer som smyglist og endekile til alle Thermomur- serier med 150 mm kjerne. Kan fungere som erstatning for 36×148 mm trevirke.

Jackopor Plank 350 mm: Totalbredde 350 mm. Kjerne 150 mm. Passer til Thermomur 350 og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.

Jackopor Plank 350HD: Totalbredde 350 mm. Kjerne 200 mm. Passer til Thermomur 350HD og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.

Jackopor Plank 450 mm: Totalbredde 450 mm. Kjerne 150 mm. Passer til Thermomur 450 og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.

Share this: