Møt IFI- Informasjonskontoret for Farge og Interiør på Bygg Reis Deg 2019

IFI er en bransjeambassadør, inspirator og pådriver for å bidra til å gjøre bransjen og medlemmene synlig og gi ideer og inspirasjon til fornyelse og oppussing av hus og boliger.

Med en lang erfaring og bred kompetanse sørger IFI for at DU får kunnskapen du trenger for å lykkes med oppussingen. På Bygg Reis Deg 2019 kan du være sikker på at IFI gir deg et innblikk i nye interiør- og fargetrender og deler flere gode tips for å skape luksusfølelsen hjemme.

Har du planer om å pusse opp i nærmeste fremtid? Da må du huske å sjekke ut standen til IFI på Bygg Reis Deg 2019 og la deg bli inspirert!

 LYSERE: Ikke la deg lure av fargekartet. Mørke farger oppleves lysere og mer dempet når de kommer på veggen i matt maling. (Foto: Butinox)

LUNT: Matte vegger gir interiøret en rolig og behagelig atmosfære. (Foto: Butinox)

ALLE ROM: – Det finnes matte malinger for alle rom. Pass bare på at du velger maling med egenskaper som passer til ditt bruk, sier Idar Stensvold hos Pure & Original. (Foto: HanaStyle)

ATMOSFÆRE: Den viktigste grunnen til at matt maling er så populært, ifølge ekspertene, er at vi vil ha det behagelig, dempet og rolig. (Foto: Iris Floor/Pure & Original)

Share this: