Meld deg på Gullhammeren her

Gullhammeren 2018 er en konkurranse som skal bidra til økt fokus og oppmerksomhet rundt de som gjør det godt og utvikler norsk bygge- og eiendomsnæring. Konkurransen skal fremme personer, bedrifter og prosjekter som benytter seg av arbeidsprosesser som kan bidra til en mer effektiv, lønnsom og grønnere bygge- og eiendomsnæring. Vi er på jakt etter de som har funnet nye måter å jobbe på eller som allerede jobber på en måte som kan være «beste praksis» i din del av byggeprosessen

Samtlige deltagere skal levere en skriftlig beskrivelse av sitt «beste praksis» kandidatur. Deretter vil en jury i hver av de 5 kategoriene finne frem til 4 finalister i de 5 kategorier. Juryen vil bedømme de innkomne kandidatene som får anledning til å presentere seg for juryen og publikum under Det Norske Byggemøte, onsdag den 17.oktober. Vinneren får Gullhammeren 2018 og samtlige finalister vil få tildelt en «beste praksis» hammer.

Det skal konkurreres i 5 ulike kategorier som er definert som viktige for utvikling av norsk bygge- og eiendomsnæring. De fem kategoriene er: 

1. Plan og byggesak
2. Kvalitet og bærekraft
3. Samhandling
4. Industrialisering av byggeprosjekter
5. Kompetanse som konkurransefortrinn

Konkurransen skal fremme «beste praksis» og belyse enkle grep, tips, triks, verktøy eller metoder slik at vi får økt kunnskap om kvalitetsnivået på de ulike byggeprosessene i Norge. Felles for «beste praksis» er at det skal bidra til å kutte kostnader på en bærekraftig måte. Ved å delta i konkurransen om Gullhammeren 2018 er du med på å utvikle norsk bygge- og eiendomsnæring. Deltagerne vil være med å definere norsk standard.

Share this: