glamiTEC bidrar til en inspirerende hverdag

Bygg Reis Deg har mange små og store utstillere. En av disse er glamitTEC som holder til på Lillehammer. Vi tok en prat med daglig leder Lars Hanstad for å lære litt mer om selskapet. 

glamiTEC AS er en Lillehammer-bedrift, som har spesialisert seg på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass med trykk og tekstiler. Med markedets ypperste teknologi og til sammen over 60 års erfaring fra relaterte bransjer er vi stolte av å kunne kalle oss Norges ledende bedrift innen produksjon av trykk og objekter laminert i glass sier Hanstad. glamiTEC AS ble etablert i 2009 av Morten Rognhaugen og Lars Hanstad. Bedriften har vokst raskt og i dag er vi et team på 9 medarbeidere. Vi har hatt en fin utvikling med mange lokale kunder. Nå har vi økt vår kapasitet ytterligere og er klare til å dekke større deler av landet. Vi ser at produktene blir godt mottatt og skaper nye og inspirerende rom sier Hanstad. Det har undertegnede selv fått erfare da jeg besøkte min egen tannlege på Colosseum Tannklinikk på Majorstua i Oslo. Der ble jeg møtt med fine laminerte dører og glassflater, som satte meg på helt andre tanker enn et tannlegebesøk. Veggene var levert av glamiTEC.
Med kunnskapen og utstyr som behøves for å oppnå optimal kvalitet og ulike alternativer, ønsker vi å sprenge grenser, se muligheter og være den kreatives forlengede arm. For å markedsføre vår virksomhet er det viktig å delta på møteplasser som Bygg Reis Deg. Der møter vi mange potensielle kunder og får vist frem hvilke muligheter vi har til å utvikle inspirerende rom både privat og i en rekke ulike virksomheter og service institusjoner avslutter Hanstad.

Share this: