Fonn Byggemappen holder orden på messeprosjektet ditt

Som kontaktperson mot Bygg Reis Deg er det viktig å få distribuert informasjon til de som skal hjelpe deg med messedeltagelsen. Derfor har vi tatt i bruk dataverktøyet Fonn Byggemappen. Her har vi lagt all nødvendig informasjon og lagt til rette for at dere kan legge all intern informasjon på ett sted. Denne mappen er enkel å ta i bruk og enkel å dele. For å få full utnyttelse av din kommunikasjon med Bygg Reis Deg og kollegaer er det aller beste å laste ned Appen til Fonn Byggemappen til din telefon, ditt nettbrett eller andre mobile enheter. Appen finner du ved å søke etter Fonn i App Store (gjelder apple telefoner) eller Play Butikken (gjelder android telefoner). Her er link til de to nettstedene:

App store: Link til App Store

Play store: Link til Play butikken

Dersom du ønsker hjelp til å ta i bruk dette verktøyet er det bare å ta kontakt med:

Erik Nilsen på tlf. 982 123 64 eller epost: erik@fonn.io

Mats Hetling på tlf. 928 080 95 eller epost: mats@fonn.io

Jan Tore Grindheim på tlf. 984 545 18 eller epost: jantore@fonn.io

 

 INNLOGGING TIL BYGGEMAPPEN

 

Markedføring mot besøkende

For at vi skal samle flest mulig bransjer og verdiskapere i en byggeprosess er vi avhengig av at alle utstillere inviterer sine kontaktpersoner og sitt nettverk. All informasjon og hjelpemidler om hvordan du kan invitere disse ligger i Fonn Byggemappen under fanen Bygg Reis Deg 2019/ Generell informasjon/Dokumenter/Organisasjonsmappe/Marketing.

 

Log in information to our international exhibitors

To get help to log in at the Fonn Byggemappen please contact Erik Nilsen on telephone +47 982 123 64 or e-mail: erik@fonn.io

Share this: