Fagdag hos Jackon samlet over 300 fagfolk

Produktnyheter og kunnskapsdeling stod på agendaen da Jackon inviterte til årets Fagdag på Kompetansesenteret i Fredrikstad. Over 300 profesjonelle fagfolk deltok på torsdagens arrangement.

– Vi inviterte våre forhandlere med sine profesjonelle kunder til Fagdag ved Kompetansesenteret vårt i Fredrikstad, som for øvrig er helt nyrenovert for anledningen. Fagdagen har blitt en tradisjon, forteller Trond Johannessen, Salgssjef Bygg for Jackon Norge, i sin åpningstale.

– Vi åpnet Kompetansesenteret her i Fredrikstad for 4 år siden. Over 5000 bransjefolk fra hele Skandinavia har tatt turen innom. Det forteller mye om hvor stort behov det er for kompetanseheving og opplæring i bransjen. Målet er at møtene med profesjonelle brukere, forhandlere, arkitekter og studenter skal gi våre egne ansatte inspirasjon til å utvikle bedre løsninger. Skal man være lede utviklingen må man tilføre kunder og markedet det lille ekstra, sier Johannessen.

Fokus på nyheter og innovasjon

Under årets fagdag knyttet Jackon til seg flere samarbeidspartnere, blant annet Hey’di, Nordic Waterproofing, Grønn Bolig og Byggmesterforbundet. Slik ble byggesystemene til Jackon demonstrert med kompletterende produkter under veiledning av produsentene selv. Byggmesterforbundet ga kyndig veiledning om korrekt oppbygning av våtrom.

Deltakerne ble sendt på runde fra stasjon til stasjon, 14 i alt. Deltakerne ble presentert for flere nyheter i sortimentet; blant annet Thermomur 350HD, en ny serie i Thermomur systemet, med 200 mm betongkjerne som tillater høyere tilbakefylling og økte spenn mellom støttevegger.

-Innovasjon er en viktig satsing for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter og løsninger til et bredt publikum – på hjemmebane. Kunnskapsdeling og direkte tilbakemeldinger fra kundene er det beste utgangspunktet for videreutvikling og ny innovasjon. I tillegg til det faglige er dette en fin møteplass for alle aktører i bransjen, avslutter Johannessen. 

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Trond Johannessen, Salgssjef Bygg Jackon Norge

Telefon: +47 951 35 100 E-post: trond.johannessen@jackon.no

Marianne Mügge, Marketingsjef Jackon Skandinavia

Telefon: +47 941 67 627 E-post: marianne.mugge@jackon.no

Om Jackon:

Jackon-gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Konsernet har i alt 21 fabrikker i Europa, hvorav 13 i Skandinavia (Norge, Sverige og Danmark). Selskapet har 850 ansatte og en årlig omsetning på 3 mrd kroner.

 

 

Share this: