Innholdsrikt, gøy og oppsiktsvekkende: Mye å glede seg til på «Digital arena»

Det er BIM Verdi som atter har fått ansvaret for å skape en grenseprengende «Digital arena» på årets Bygg Reis Deg. Noe som lover godt for både innhold og substans når det kommer til utstillinger og foredrag. 
 
I deres rykende ferske magasin kan du lese mer om BIM Verdis mange suksesshistorier, deres store planer for digitaliseringen av en samlet byggenæring og ikke minst for det som skal skje på «Digital arena» i oktober.
 
Du finner magasinet her>> 
Skal tette digitaliserings-gapet: 
– Bli med på reisen. Vi arrangerer «Pilotverksted» allerede 24. april!
Dette sier daglig leder Bård Krogshus i BIM Verdi. Han inviterer alle med interesse for – eller som er nysgjerrige på – den pågående digitaliseringen av byggenæringen, til å komme. Aller mest ønsker han seg imidlertid innspill, utfordringer  og problemstillinger.
– Hele vår eksistens bygger på å identifisere og avdekke digitale flaskehalser og løse disse gjennom praktisk samarbeid mellom krevende kunder og innovative leverandører. På Pilotverkstedet 24. april inviterer vi derfor alle til å komme med kortfattede problemstillinger fra virkeligheten. Problemstillinger vi kan jobbe videre med og som forhåpentligvis munner ut løsningsorienterte pilot-prosjekter, sier Krogshus.
Oppegående aktører
Om du ikke har noen konkrete utfordringer kan det allikevel lønne seg å ta turen. For å inspirere og dra i gang diskusjonene kommer blant annet Statsbygg og Digitale Gardermoen til Oslo Kongressenter denne vårdagen. Sistnevnte er et interkommunalt selskap bestående av seks kommuner. Kommuner som skal orientere om nye krav og målsettinger alle utbyggere og entreprenører må forholde seg til.
– Det er viktig at bestillerne gir klarere føringer fremover fremover. At Digitale Gardermoen derfor orienterer og legger fram utfordringene de allerde ser, burde nyttig  innsikt for alle, men om du fortsatt ikke skulle være overbevist vil jeg også nevne at flere av næringens fremste «muliggjørere» vil presentere rykende ferske løsninger og at vi arrangerer gruppearbeid for å forberede kommende piloter. Det er med andre ord mange gode grunner til å komme, sier Krogshus.
Pilotverkstedet avholdes på Oslo Kongressenter på Youngstorget, 24. april mellom klokken 09:30 og 16:00. Det vil bli servert lunsj og være mulighet for småmingling og møter gjennom dagen. Om du ønsker å spille inn forslag på forhånd kan dette gjøres på mail til tema@bimverdi.no.
Du kan lese fullstendig program og melde deg på her >> 

Share this: