Hvorfor delta på Bygg Reis Deg 2019

Bygg Reis Deg er en messe som ble etablert allerede i 1954. Den gang som nå hadde messen som formål først og fremst å henvende seg til fagfolk. Man ønsket å gi fagfolkene oversikt over hele bransjen og samtidig gi publikum full orientering om alt vedrørende byggevarer. Man så allerede den gang at det var en blanding av en messe for fagfolk, og en åpen messe for publikum.

Vi skal fortsatt være åpen for både fagfolk og publikum fordi vi tror alle målgrupper trenger økt kunnskap og kompetanse enten man jobber i det utførende ledd eller er privat eller offentlig utbygger.

Våre utstillere har mange ulike mål med sin deltagelse. Enkelte ønsker å bygge stolthet for sin egen bedrift, bygge sin merkevare, øke salget ved å lansere nye produkter eller gjennomføre målrettede kampanjer og sørge for å følge opp sine eksisterende avtaler. Andre vil bruke messen til å øke kunnskapen om sine produkter overfor de varehusansatte eller de utførende håndverkerne.

Bygg Reis Deg skal være «mye for mange» og sørge for å knytte alle de ulike aktørene i en byggeprosess tettere sammen. Vi skal sørge for at man gjør de riktige valgene hver gang man bygger et bygg eller et anlegg i Norge.

Vi skal være den møteplassen hvor du får snakket med håndverkere, entreprenører, rådgivere, konsulenter, arkitekter, varehus ansatte, produsenter, offentlig- og private eiere og utbyggere. Kort sagt vi skal være den viktigste møteplassen for byggenæringen og bidra til økt kunnskaps deling og konkurransekraft.

Share this: