Bygg Reis Deg 2021 fylles opp – 35% av arealet er solgt

Når man har deltatt på store idrettskonkurranser blir det ofte et antiklimaks når finalen er spilt. For oss i Bygg Reis Deg har vi enda ikke landet skikkelig før vi er på vei mot nye mål.

Jeg sammenligner ofte vår messe annethvert år med store idrettsmesterskap, som starter til en bestemt tid og stenger etter noen dager med topp prestasjoner. Derfor har det vært viktig for oss å forberede både oss selv og våre utstillere best mulig og være på tå hev når alt pågår. Vi må levere vår beste innsats og satse på at det holder til gode resultater.

I ukene etter årets messe har vi derfor både gjennomført en rekke analyser og evalueringer samtidig som vi har håndtert bestillingene som har tikket inn. Begge deler bekrefter at vi har oppnådd et godt resultat for årets messe og at det er mange fornøyde utstillere som vil være med videre (9 av 10 fikk kontakt med sine viktigste målgrupper) og besøkende som allerede gleder seg til neste messe i 2021. (88% hadde et godt eller svært godt inntrykk av messen 86% har sagt de vil komme tilbake).

I skrivende stund har vi mottatt bestillinger på mer enn 35% av arealet og over 100 utstillere er allerede i gang med planleggingen. Nå jobber vi med å plassere alle i forhold til ønsket størrelse, plassering og kategori.

Vi har besluttet å videreføre årets struktur og viderefører vår tanke om å gjenspeile byggeprosessen fra hall A til hall E. Dersom din bedrift allerede er sikker på å delta (3 av 4 har sagt de vil delta igjen) kan det være lurt å sende inn deres bestilling allerede i dag på vår påmeldingsmodul.

Share this: