Alutec på Bygg Reis Deg 2019

Alutec AS – Norges ledende leverandør av fasadestillas til bygg og anlegg.

Jamax stillassystemer er Norges mest solgte stillas og et førstevalg for byggmestre og tømrere. Høsten 2017 ble Jamax stillassystemer første stillassystem i Norge med SINTEF-sertifisering av deres hovedkomponenter. I disse dager er Jamax stillassystemer inne i sluttfasen med sertifisering av de øvrige stillaskomponentene, inkludert Jamax trappetårn. Under Bygg Reis Deg 2019 kan du se nærmere på disse.

Alutec AS har også høsten 2018 tatt i bruk ny sveiserobot og har nå 3 roboter i drift. Disse robotene sørger for at komponentene produseres raskt, effektivt og med god og jevn kvalitet.

Jamax stillassystemer leveres raskt og effektivt over hele landet til nye og eksisterende kunder. I stor grad som komplette pakkeløsninger i form av byggmesterpakker, men også som små og store suppleringer. En bestselger siste året er Byggmesterpakke 3 på stillashenger. Her leveres stillashenger fra Tysse sammen med Jamax stillassystemer til fornøyde byggmestre og tømrere. Ferdig pakket og klar til å henge på bilen.

Se nyhetssak og stillashenger

Se brukerveiledning

 

Share this: