1 uke igjen – Ikke gå glipp av Bygg Reis Deg!

Nå er det bare en uke igjen til 45.000 besøkende samler seg på Bygg Reis Deg på Norges Varemesse, Lillestrøm. Med 550 utstillere, 6 konferanser og over 100 seminarer rettet mot alle bransjer i byggenæringen, er Bygg Reis Deg den største messen av sitt slag i Norge. Vi kan garantere deg at dine konkurrenter vil besøke messen, kommer du?

Bygg Reis Deg sin visjon er å være Byggenæringen viktigste møteplass. Den møteplassen hvor alle, uansett bransje og del av byggeprosessen de jobber i, møtes for å utveksle erfaringer og tilegne seg ny kunnskap. Den røde tråden for Bygg Reis Deg 2017 er samspill for en smart og bærekraftig byggenæring.

Konferanse- og seminarprogrammet Det Norske Byggemøte går over tre dager under Bygg Reis Deg. Vi vet at hverdagen er verdifull, men samtidig at mange har ambisjoner om å gjøre sin jobb litt bedre i morgen enn de gjorde i dag. Konferanse- og seminarprogrammet er derfor en kompetanseutviklingsarena og tar opp viktig tematikk som er både inspirerende og praktisk nyttig for morgendagens byggenæring. Fullstendig konferanseprogram er tilgjengelig på https://min.byggreisdeg.no/shared/program.

Den kanskje viktigste årsaken til at alle med ambisjoner som jobber i byggenæringen, uansett funksjon, bør besøke årets Bygg Reis Deg er våre utstillere. Vi har mer enn 550 utstillere fra 17 nasjoner, som står klare til å fortelle deg om sine innovative produkter, nyheter og løsninger. De deler av sin erfaring og kunnskap for at du skal få følelsen av å ligge Ett skritt foran. 

Gratis billett

For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

For første gang på Bygg Reis Deg kan du også skreddersy ditt program med «Min Bygg Reis Deg». «Min Bygg Reis Deg» er en innlogget tjeneste og app for å hjelpe deg med å planlegge ditt konferanse-, seminar- og messeprogram. Registrer deg på https://min.byggreisdeg.no/login (Husk: du må først registrere deg som besøkende).

Share this: